Wat komt u tegen bij verlaten boerderijen en schuren in het buitengebied? Foto: PR
Wat komt u tegen bij verlaten boerderijen en schuren in het buitengebied? Foto: PR

Oproep om enquête over criminaliteit in te vullen

Algemeen

BERKELLAND - De georganiseerde criminaliteit weet de weg naar het platteland steeds beter te vinden. Op verschillende plekken in Nederland krijgt de politie signalen over toenemende criminaliteit in het buitengebied. De gemeente, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en diverse andere partijen willen graag weten wat er in Berkelland zoal speelt.

Zij vragen daarom: "Woont of onderneemt u in het buitengebied van de gemeente Berkelland? Laat dan aan ons weten wat u zoal tegenkomt en ziet. Dat doet u door een online enquête in te vullen. Daarmee willen we een beeld krijgen van niet-zichtbare criminaliteit die speelt in ons uitgestrekte buitengebied. Denk daarbij aan leegstaande boerderijen met afgeplakte ramen, schuren waar aanloop is op vreemde tijdstippen en mensen die zich ophouden op plekken waar ze ogenschijnlijk niks te zoeken hebben."

De enquête is in te vullen via https://hetccv.nl/berkelland . Voor meer informatie kan men contact opnemen met Astrid Holl, via telefoonnummer 0545 – 250 250, of via a.holl@gemeenteberkelland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant