Tijdens het themaconcert op zaterdagavond 15 februari neemt Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust uit Ruurlo de bezoekers onder het motto 'Sophia's Lust Great Again!' mee op een reis door Amerika.  Foto: PR
Tijdens het themaconcert op zaterdagavond 15 februari neemt Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust uit Ruurlo de bezoekers onder het motto 'Sophia's Lust Great Again!' mee op een reis door Amerika.  Foto: PR (Foto: )

Sophia's Lust naar Amerika

RUURLO - Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust uit Ruurlo neemt de bezoekers van haar themaconcert op zaterdagavond 15 februari muzikaal mee naar Amerika. Thema van de avond is 'Sophia's Lust Great Again!'.

Het belooft een diverse muzikale avond te worden. Naast bekende hits van Amerikaanse artiesten worden er ook concertwerken van de Amerikaanse staten gespeeld. Het orkest staat onder leiding van dirigent Mark ten Breul. Er is al flink gerepeteerd om er weer een spectaculaire avond van te maken. De slagwerkgroep Volharding zal, onder leiding van instructeur Jan Kreunen, ook een optreden verzorgen waarbij de oren én ogen niets tekort komen.
Het themaconcert wordt gehouden in zaal De Keizerskroon in Ruurlo. De deuren zijn om 19.00 uur geopend en de muziek begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen online besteld worden via de website van de muziekvereniging. Ze kosten in de voorverkoop 7,50 euro per persoon en aan de kassa 10 euro.

www.sophiaslust.nl

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden