Het koor Efkes Anders dat uit veertig leden bestaat en alweer veertien jaar optredens voor onder andere zorginstellingen, evenementen en kerstbijeenkomsten in de regio verzorgt. Foto: PR.
Het koor Efkes Anders dat uit veertig leden bestaat en alweer veertien jaar optredens voor onder andere zorginstellingen, evenementen en kerstbijeenkomsten in de regio verzorgt. Foto: PR. (Foto: )

Gezellige muziekmiddag Efkes Anders bij De Heksenlaak

BARCHEM - Gezelligheidskoor Efkes Anders verzorgt net als andere jaren weer een muziekmiddag bij Camping- en Recreatiecentrum De Heksenlaak in Barchem. Het koor krijgt op deze middag, op zondag 2 februari, muzikale versterking van een in de regio bekend orkest: de Varsseveldse Akkordeon Vereniging (VAV).

De Varsseveldse Akkordeon Vereniging is opgericht in 1960 en telt momenteel een vijftigtal leden. Het gehele orkest is samengesteld uit meerdere groepen, die op elk niveau lessen volgen en repeteren om de diverse muziekstijlen zoals accordeon, harmonica- en Steirische harmonicate te kunnen spelen. Het orkest wordt ondersteund door keybord en slagwerk.
Het organiserende koor Efkes Anders bestaat uit veertig leden en verzorgt al weer veertien jaar optredens voor onder meer zorginstellingen, evenementen en kerstbijeenkomsten in de regio. Efkes Anders brengt een keur van gezellige liedjes die iedereen wel kent en die zeker zullen uitnodigen om mee te zingen of een dansje te wagen. Het belooft dan ook weer een gezellige middag te worden, waar zowel het koor als de accordeonvereniging het beste uit hun repertoire zullen laten horen en waarbij men zich zal verbazen over de diversiteit en stijlen van muziek. De muzikale leiding van beide muziekgezelschappen is in handen van Feico van Soest, die niet alleen als dirigent maar ook als muzikant inmiddels zijn sporen meer dan verdiend heeft.
Tijdens de muziekmiddag vind er een verloting plaats waarbij weer leuke prijzen zijn te winnen.
Toegangskaarten zijn voor acht euro (inclusief koffie/thee) te bestellen bij Marijke Eggert, tel. 0573-452569 of via het e-mailadres: eggert@concepts.nl b.g.g. Bertus Beltman tel. 06-12292497. Kaarten zijn ook voor aanvang aan de zaal te koop. De muziekmiddag begint om 13.30 uur.

Meer berichten