Forellen vissen in zwembad De Meene

RUURLO - Bij zwembad De Meene in Ruurlo kan op zondag 2 februari weer op forel worden gevist, onder toeziend oog van leden van de Ruurlose visvereniging De Reurlse Vissers.

Het is de bedoeling dat het bad leeggehengeld wordt zodat in de weken daarna bekeken kan worden of de vissen hun werk goed gedaan hebben. Zij hebben er als het goed is voor gezorgd dat het water in beweging bleef zodat het schoonmaakwerk straks een stuk gemakkelijker gaat. Op deze manier hebben de forellen hun bijdrage aan de opstart van het seizoen geleverd terwijl ze konden genieten van een, zeker in vergelijking met hun thuisbasis, riant onderkomen.
Voor vijf euro mogen de forelvissers tussen 11 en 15 uur hun hengels komen inwerpen. Zij mogen elk maximaal vijf vissen proberen te verschalken. Uiteraard zal ook dit jaar de traditioneel met liefde gemaakte erwtensoep niet ontbreken. Toeschouwers mogen zoals altijd gratis komen kijken.

Voorverkoopdagen
Nadat het bad schoongemaakt is en voorzien van vers water is het wachten op de start van het zwemseizoen, op zaterdag 24 april. Voorafgaand daaraan zijn de voorverkoopdagen van de de abonnementen, op 14 en 16 april. Het abonnement kan binnenkort ook online worden verlengd op de website van het zwembad.

www.zwembad-demeene.nl

Meer berichten