Gratis Acupunctuur advies dag bij Fysiotherapie Berkelland

Op zaterdag 1 februari zullen Marissa le Roy en Jeannette Harbers aanwezig zijn bij Fysiotherapie Berkelland in Ruurlo. Zij zijn beiden ervaren Acupuncturisten en staan u graag te woord. Voor veel mensen kan Acupunctuur een oplossing bieden en niet iedereen weet hoe dit dan mogelijk is. Wanneer u zich afvraagt of deze therapie voor u iets kan betekenen dan bent u van harte welkom.

Er is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Jeannette Harbers van Acupunctuur Aalten, hierdoor wordt er een brug gebouwd tussen de complementaire en reguliere geneeskunde. Acupunctuur heeft een andere kijk op gezondheid die zijn meerwaarde al vele malen heeft bewezen. Samenwerking heeft dan ook een groot voordeel omdat de therapieën elkaar versterken en de lijntjes kort zijn. Jeannette is werkzaam bij Fysiotherapie Berkelland in Lichtenvoorde en in het gezondheidscentrum "de Nassau" in aalten.

Vanaf februari zal Marissa le Roy, bij Fysiotherapie Berkelland in Ruurlo, werkzaam zijn op dinsdagmiddag en donderdagochtend. Sinds 2009 is zij werkzaam als Shiatsutherapeut en vanaf 2012 als Acupuncturist. Als klassiek Acupuncturist behandelt zij alle voorkomende klachten en zij heeft zich gespecialiseerd in vrouwengeneeskunde. Zaterdag kunt u kennis met haar maken en kan zij u inlichten over hoe Acupunctuur uw lijf kan helpen een zetje in de juiste richting te geven.

De acupunctuur advies dag is speciaal ingepland om vragen te beantwoorden als:

Is het wel iets voor mij?
Kan acupunctuur mijn kwaal wel verhelpen?
Is het niet eng, en doet het pijn, al die naalden?
Ik ben chronisch ziek kan acupunctuur hier ook iets mee?
Ik heb niet echt een kwaal, maar zit gewoon niet lekker in mijn vel, kan ik daar met acupunctuur ook iets aan veranderen?
En vele vragen meer

Omdat wij u graag persoonlijk te woord staan is het wel noodzakelijk om u aan te melden, dit kan via de site www.acupunctuuraalten.nl of telefonisch op 06-382 102 04.

Graag zien wij u op 1 februari 2020 bij Fysiotherapie Berkelland, De Smidse 18 te Ruurlo.

Dit artikel wordt u aangeboden door 

 

. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden