Jubilarissen Riek (links) en Lidy met voorzitter Vincent Elferink. Foto: PR
Jubilarissen Riek (links) en Lidy met voorzitter Vincent Elferink. Foto: PR

Nieuwjaarsbijeenkomst Zonnebloem Geesteren-Gelselaar

GEESTEREN/ GELSELAAR - Woensdagmiddag 8 januari hield de Zonnebloem afdeling Geesteren-Gelselaar haar nieuwjaarsbijeenkomst in het Dorpshoes te Gelselaar. Bij de entree werden de gasten begroet door de Dames Jansen (Gerda Nijhof en Willy Tjoonk) die hen op een ludieke manier welkom heetten. Nadat iedereen een plaats had gevonden in de zaal, en voorzien was van koffie/thee met het gebruikelijke nieuwjaar rolletje werd de middag geopend door de voorzitster, Jannie Kreunen. Op haar beurt verwelkomde ze iedereen en wenste hen een goed, voorspoedig, maar vooral gezond Zonnebloemjaar toe.

De dames Janssen deden nog een voordracht en daarna konden de gasten lekker bijkletsen onder het genot van een drankje en hapje. Tijdens deze bijeenkomst werden twee vrijwilligsters in de zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem. De jubilarissen waren Riek Weenk en Lidy Brandenbarg. Beide Dames werden door de voorzitster toegesproken. Riek heeft zich ruim 22 jaar ingezet voor de afdeling en Lidy maar liefst 30 jaren. Beiden een lange staat van dienst. Riek heeft te kennen gegeven dat ze een stap terug wilde doen in verband met haar leeftijd, daarom hebben ze gemeend haar voor die tijd toch te huldigen. Voor beide dames was dit de eerste onderscheiding die zij van de Zonnebloem organisatie in ontvangst mochten nemen.

Namens de Regio Oost Achterhoek was de heer Vincent Elferink, voorzitter, aanwezig, hij speldde beide het gouden insigne op en overhandigde de bij behorende oorkonde. De heer Elferink roemde de dames om hun grote jaren van dienstbaarheid voor de afdeling en stelde dat dit een uitstervend ras is in deze tijd. Hij roemde de gemoedelijkheid en gezellig sfeer van de kleine afdelingen, zoals Geesteren-Gelselaar.
Tevens mochten de dames een mooie bos bloemen in ontvangst nemen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden