Voorzitter Robert Rinders, Joris Beerten, Mike Hemmink, Dennis Bulsink, Jan Bisperink en bestuurslid Jeffrey Wansink.  Niet op de foto de jubilarissen Rob Dieperink, Lubbert Baarssen en Berno Broshuis. Foto: Jaime Lebbink
Voorzitter Robert Rinders, Joris Beerten, Mike Hemmink, Dennis Bulsink, Jan Bisperink en bestuurslid Jeffrey Wansink. Niet op de foto de jubilarissen Rob Dieperink, Lubbert Baarssen en Berno Broshuis. Foto: Jaime Lebbink

Nieuwjaarsreceptie vv Reünie

BORCULO - Zondag 5 januari was de nieuwjaarsreceptie van vv Reünie. Voorafgaande speelde het JO19-1 team tegen heren 3, deze wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning in het voordeel van heren 3. Daarna was het tijd om plaats te nemen in de kantine en kon de receptie van start gaan.

De kantine van Reünie was vol toen voorzitter Robert Rinders aan zijn nieuwjaarstoespraak begon. De kern van zijn toespraak was de 'basis op orde', maar de onderbezetting van diverse commissies en bestuur baart zorgen.
Verder is de samenwerking in 2019 met GSV'63 verder uitgebreid. De clubs zijn met de gehele jeugd, de vrouwen en meiden gaan spelen onder de naam Reünie/GSV'63. Het uiteindelijke doel is om niet alleen met GSV samen te werken maar deze samenwerking verder uit te breiden met andere buurtverenigingen om ook in de toekomst het voetbal in Borculo en op Sportpark de Wildbaan te kunnen waarborgen.
Met de gebruikers van de Wildbaan zijn meerdere overleggen gevoerd. Om de buren beter te leren kennen, maar ook zijn de wensen uitgesproken voor de toekomst van sportpark de Wildbaan. Voor de huisvesting van het Staring College worden op dit moment twee opties onderzocht: nieuwbouw op de huidige locatie aan de Beukenlaan of nieuwbouw op de sportvelden op sportpark de Wildbaan. Reünie is hierover in gesprek met de gemeente en zijdelings ook met de andere gebruikers van de Wildbaan en vv DEO. Men wacht het oordeel van het college af.
Reünie wil ook graag nieuwe vormen van voetbal bij Reünie introduceren: 45+ voetbal, walking footbal en 7 tegen 7 damesvoetbal.
Aan het eind van de speech had Robert nog één formele handeling te verrichten. Er waren dit jaar maar liefst zeven jubilarissen, allemaal 25 jaar lid van de vereniging: Lubbert Baarssen, Joris Beerten, Jan Bisperink, Dennis Bulsink, Berno Broshuis, Rob Dieperink en en Mike Hemmink.
Na het overhandigen van het speldje en de bos bloemen, werd het tijd om te toosten op het nieuwe jaar en kon iedereen gezellig bijpraten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden