Nu ook Kliederkerk in Ruurlo

RUURLO - Op zondag 26 januari is er om 14.30 uur voor de eerste keer Kliederkerk, in de Willibrorduskerk in Ruurlo, georganiseerd samen met de Protestantse kerk.

Kliederkerk is een oecumenische manier van kerk vieren voor jonge gezinnen, maar ook grootouders met hun kleinkinderen zijn van harte welkom. Samen een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren én lekker eten, dat is gewoon een feest. De intentie is om twee keer per jaar plaats zo'n Kliederkerk te organiseren, afwisselend in de Willibrordkerk en de Dorpskerk.

Rondom het thema 'Bouwen' wordt een verhaal gelezen uit de kinderbijbel en daarnaast heerlijk aan de slag in de gehele kerk met letterlijk bouwen, maar ook plakken, verven, knippen, in alle hoeken en gaten van de kerk zal er iets te doen zijn voor kinderen tot ongeveer 12 jaar én hun begeleiders.

Reken maar dat het gezellig én lekker zal zijn, want uiteraard is er limonade, koffie, thee en allerlei lekkers. Kortom, om in de agenda te noren: zondag 26 januari om 14.30 uur, Kliederkerk Ruurlo, in de Willibrorduskerk.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden