Meisjes Gemini missen net halve finale NOJK

Algemeen

BORCULO - Het Meisjes A-jeugdteam van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini speelde zaterdag in Enschede de voorronde van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Met zeven andere teams werd er in twee poules van vier gespeeld om drie plekken in de halve finale, bestemd voor de beide poulewinnaars en de beste nummer 2. De Borculose meiden speelden heel goed volleybal in alle wedstrijden. Ze wonnen van Longa'59 uit Lichtenvoorde met 25-20 en 25-17 en van Webton Hengelo met 25-19 en 25-23. VCV uit Varsseveld bleek de beste en van hen werd verloren met 14-25 en 12-25. Deze resultaten leverden de tweede plaats in de poule op, waarna in een kruiswedstrijd tegen de andere nummer 2 zou worden beslist wie de derde plek in de halve finale zou krijgen. Tegen DVO uit Hengelo (G) ging het helaas mis in die kruiswedstrijd en werd er met 25-14 en 25-20 verloren. Gezien de leeftijd van de meiden was dit hun laatste kans om de halve finale te halen.