Het team van het uitgiftepunt Ruurlo van de Voedselbank Oost-Achterhoek. In het midden (met bloemen) René en links naast hem (lichte jurk) zijn opvolger Ineke Schiebergen. Foto: PR.
Het team van het uitgiftepunt Ruurlo van de Voedselbank Oost-Achterhoek. In het midden (met bloemen) René en links naast hem (lichte jurk) zijn opvolger Ineke Schiebergen. Foto: PR. (Foto: )

Nieuwe coördinator voedselbank Ruurlo

RUURLO - Het uitgiftepunt Ruurlo van de Voedselbank Oost-Achterhoek heeft een nieuwe coördinator. Na zich een aantal jaren met veel energie te hebben ingezet heeft René Bartelink zijn taken overgedragen aan Ineke Schiebergen.

"Ik heb het een aantal jaren met heel veel plezier gedaan", zei René Bartelink in zijn afscheidstoespraak. "Ons team bestaat uit vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor dit werk. Elke vrijdagmiddag staan ze voor hun cliënten klaar. Afscheid nemen is nooit echt leuk, maar ik ben ervan overtuigd dat de coördinatie bij Ineke Schiebergen in goede handen is en dat met het huidige team het werk van de voedselbank in Ruurlo voortgang blijft vinden."
Het team in Ruurlo bestaat uit zeven vrijwilligers die ervoor zorgen dat de uitgifte van voedsel aan cliënten van de voedselbank goed verloopt. De coördinator stuurt het team aan en onderhoudt de contacten met het hoofdkantoor en distributiepunt voor de Voedselbank Oost-Achterhoek in Lichtenvoorde.
"Helaas is het nog steeds nodig", aldus René Bartelink. "Toen ik aan deze klus begon, dacht ik dat met de toenemende welvaart de voedselbank zijn langste tijd wel had gehad. Inmiddels weet ik beter. Het is van groot belang dat dit werk doorgaat. Kijk ook maar eens op de website."

www.voedselbankoostachterhoek.nl

Meer berichten