Het repertoire van Reurle Live voor de editie van volgend jaar zal uit de meest succesvolle nummers uit de vier voorgaande edities bestaan .Foto: PR.
Het repertoire van Reurle Live voor de editie van volgend jaar zal uit de meest succesvolle nummers uit de vier voorgaande edities bestaan .Foto: PR. (Foto: )

Vijfde editie Reurle Live met als titel 'The best of'

RUURLO – De aanmeldingen druppelen nog steeds binnen. De teller staat inmiddels om en nabij de veertig deelnemers. Wie echter nog belangstelling heeft om aan de editie van Reurle Live 2020 tijdens de Ruurlose Septemberfeesten op donderdagavond 10 september deel te nemen kan zich nog tot eind dit jaar aanmelden via de website www.reurle-live.nl.

Door Jan Hendriksen

Hilda Haselberg, Florian Asselman, Saskia Meijer en Hans ter Horst vormen samen de Muziekcommissie van Reurle Live 2020. Het viertal is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen. "Wie een instrument bespeelt of beschikt over een zangstem en dat ook wel eens wil laten horen op een prachtig podium, kan zich nog tot 31 december aanmelden en wie weet staat hij of zij dan volgend jaar te 'shinen' in een volgepakte feesttent", zo verklaart Peter Tesselaar namens de organisatie. "Al eerder meegedaan? Geen probleem, dan weet men hoe het werkt", aldus Tesselaar die reikhalzend uitkijkt naar de vijfde editie van Reurle Live. Het repertoire voor de editie van volgend jaar zal uit de meest succesvolle nummers uit de vier voorgaande edities bestaan. De vijfde editie wordt dan ook gepresenteerd onder de titel 'The best of' met de welwillende medewerking van Oranjevereniging Ruurlo, Stichting De Weide (Ruurlose horeca) en sponsor Supermarkt Plus Kogelman. Peter Tesselaar: "Samen met de muzikanten, zangers en zangeressen zullen we het totale repertoire gaan bepalen dat varieert van Nederlandstalig, Duitse medleys, Rock 'n Roll, Golden Oldies, Blues en zelfs enkele mooie ballads." In totaal zal de setlist uit ongeveer dertig nummers bestaan. Er wordt vanaf vrijdag 6 maart geoefend op de vrijdagavond op de thuisbasis van Reurle Live bij café Nijenhuis volgens een vast schema dat inmiddels bekend is. De kennismakingsavond is op vrijdag 14 februari.

Doorgeven
Volgend jaar is de vijfde en laatste editie van dit mooie muzikale evenement, die georganiseerd wordt door de huidige Reurle Live commissie. Daarna wil de commissie het 'organisatiestokje' graag doorgeven aan andere Reurlsen die in de toekomst dit prachtige evenement willen blijven organiseren. "Want het zou toch prachtig zijn dat dit evenement in de toekomst voor Ruurlo behouden blijft. Wie belangstelling heeft om het organisatiestokje over te nemen is van harte welkom. We komen graag met mensen in contact", aldus Ton Tolkamp die de presentatie van Reurle Live al vier keer voor zijn rekening nam, en zo ook de editie van volgend jaar.

Meer berichten