De Jazz Selection. Foto: PR
De Jazz Selection. Foto: PR (Foto: )

Frank Douglas en band in Theater Berkelland

EIBERGEN - De Frank Douglas' Jazz Selection is een jazz- en latinband bestaande uit vijf doorgewinterde muzikanten. Zondag 29 december verzorgen zij het matineeconcert in Theater Berkelland in Eibergen. De mannen hebben allemaal in de loop der jaren hun sporen verdiend in allerlei muziekstijlen en ensembles. Vocalist Frank Douglas heeft ze bij elkaar gebracht en gesmeed tot een jazzcombinatie waar de vonken en het plezier van af spatten.

De bezetting: Op saxofoon en dwarsfluit Sietze de Leeuw (Enschede), op slagwerk Jan ter Maat jr. (Hengelo), op toetsen Guus Essers (Apeldoorn), op contrabas Etiènne Beyé (Emmerich) en zang Frank Douglas uit Neede.
De Frank Douglas' Jazz Selection heeft een breed repertoire. Zo spelen ze jazzklassiekers als Basin Street Blues, All of Me en Satin Doll, maar ook latinjazz zoals What A Difference A Day Makes, Blue Bossa en Black Orpheus. En met een grote knipoog naar de Sixties & Seventies komen ook nummers aan de orde van Van Morrison, Georgie Fame en Fats Domino. Het optreden begint om 14.30 uur in de foyer van het theater. Kaarten kosten 7,50 euro.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden