Op de koffie tijdens Levende Adventskalender

RUURLO - In Ruurlo en Barchem is er al twee weken een Levende Adventskalender gaande. Daarin zetten mensen gastvrij hun deur open om anderen te ontvangen voor een kopje thee of koffie, gezelligheid en geborgenheid.

Een gastvrouw vertelt: 'Het is zo leuk om zomaar in een ongedwongen sfeer mensen te mogen ontvangen die je nog niet kent. De bijzondere gesprekken die aan de keukentafel ontstaan. En het is ook heel leuk om zelf gastvrij onthaald te worden. Ik heb fijne mensen leren kennen met wie ik nog steeds contact heb." Het is tot nu toe een succes en het voelt als een hartverwarmende tijd, zowel voor de mensen die gastvrij hun deur open zetten als voor de bezoekers.
De bezoektijden zijn voor de ochtend vastgelegd van 10 tot 11.30 uur en voor de middag van 14.30 tot 16 uur. Het resterende bezoekschema ziet er als volgt uit:
Woensdagochtend 11 dec: mevrouw Scholten, Wiersseweg 52 te Ruurlo; donderdagochtend 12 dec: familie Hesselink-Winkelhorst, Nijverheidsstraat 8 te Ruurlo; vrijdagmiddag 13 dec: mevrouw Kottelenberg, Zwiepseweg 169 A te Zwiep; zaterdagochtend 14 dec: mevrouw Rensenbrink, van Tuyll van Serooskerkenweg 38 te Ruurlo; maandagmiddag 16 dec: mevrouw Bouwmeester, Nieuwe Weg 90 te Ruurlo; dinsdagochtend 17 dec: mevrouw Tanis, Nieuwe Weg 66 te Ruurlo; woensdagmiddag 18 dec: familie Hiddink, Kamille 5 te Ruurlo; donderdagochtend 19 dec: mevrouw Heezen, Boomgaard 35 te Ruurlo; vrijdagmiddag 20 dec: familie Oolhorst- vd Horst, Clauslaan 32 te Ruurlo; maandagmiddag 23 dec: fam. Verlinden, Kamille 5 te Ruurlo. Op de zondagen is iedereen welkom in de Dorpskerk in Ruurlo, Dan geldt een afwijkende bezoektijd, namelijk van 11.00 tot 12.30 uur.
Voor vragen kan men via e-mail terecht bij Margriet Verlinden: margrietverlinden@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden