Nog één keer wordt een rondleiding gehouden voor kunstenaars die een plekje willen tijdens de Kunstwandelroute. Foto: Marijke Schellekens
Nog één keer wordt een rondleiding gehouden voor kunstenaars die een plekje willen tijdens de Kunstwandelroute. Foto: Marijke Schellekens (Foto: )

Laatste rondleiding voor deelnemers Kunstwandelroute

BORCULO - Kunstenaars en aspirant-deelnemers krijgen zaterdag 14 december voor de derde en laatste keer de gelegenheid om rond te kijken op de Kunstwandelroute van Kunstkring B-Art in Borculo. Ruim twintig kunstenaars hebben zich al ingeschreven, maar er zijn nog locaties beschikbaar. De wandelroute vindt in de zomer van 2020 plaats.

Kunstenaars die zich eerst nog een beeld willen vormen van de omgeving voordat ze zich definitief inschrijven worden zaterdag rondgeleid door Dolf Bierhuizen. Zij kunnen zich vervolgens tot 31 december aanmelden. Ook kunstenaars die dat al hebben gedaan mogen nog mee, als zij willen kijken of hun plan in de praktijk wel uitvoerbaar is of dat de uitgekozen plek wel goed is. Op de website van Kunstkring B-Art is weliswaar een kaartje van de wandelroute te zien, maar daarop is niet zichtbaar hoe de omgeving ter plekke er uitziet en waar de kunstenaars wel of juist niet een creatie mogen zetten, hangen of leggen.
Zaterdag geeft Dolf Bierhuizen tijdens de rondleiding nader tekst en uitleg over de locaties, de mogelijkheden en beperkingen en zal hij eventuele vragen beantwoorden. De rondleiding start om 10.00 uur bij Boerderijmuseum De Lebbenbrugge. Opgeven via een e-mail aan abierhuizen@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden