Inschrijving DEO-Loop open

BORCULO - De OVM-DEO loop is al aan zijn 39ste editie toe. Deze staat gepland op zaterdag 21 december, met drie afstanden en een kidsrun. Het is een crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek. De inschrijving is geopend.

Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd. Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00 uur. De overige deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30 uur, met start en finish bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen. Parkeren kan op bij voorkeur op de parkeerplaats bij Kerkemeijer aan de Ruurloseweg.
Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via onderstaande website, tot uiterlijk 20 december. Lopers kunnen hierdoor de OVM-DEO-loop tijdig in hun agenda opnemen.
De DEO-website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel 'actiefoto's' te vinden zijn op de website van de voetbalvereniging.
Al enige jaren werkt de organisatie met automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd die bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden, waardoor de sportprestatie nog nauwkeuriger is vastgelegd. Ook zijn met deze investering de tijden nog sneller beschikbaar.

www.inschrijven.nl
www.vvdeo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden