Warme winterdag voor hele wereld

Warme winterdag voor hele wereld

RUURLO - Met een wensboom voor de deur, de winkel in wintertooi en 15 procent korting op kerstartikelen. Op die manier viert de Wereldwinkel op zondag 15 december de Reurlse Winterdag, de gezellige dag waaraan alle Ruurlose winkeliers hun steentje bijdragen.

De speciale wensboom voor de winkel aan de Dorpsstraat wordt gevuld met wenskaartjes, die iedereen binnen in de winkel kan halen en invullen. Na afloop worden ze uit de boom gehaald en beoordeeld. De meest originele wens wordt beloond met een tegoedbon van 10 euro (geldig t/m 31 januari 2020). De Wereldwinkel zelf hangt ook een wens in de boom: één of meer nieuwe vrijwilligers in het nieuwe jaar. Wie als goed voornemen wil bijdragen aan een eerlijker wereldhandel en een betere levensstandaard voor producenten in de Derde Wereld is welkom.
Nieuw in de winkel zijn dit jaar de vilten boomversieringen uit Nepal. Veilig voor kinderen en huisdieren. Natuurlijk zijn de Peruaanse kerststalletjes weer aanwezig. Net als een prachtige collectie cadeaus in alle prijsklassen en uit de hele wereld. Geschenken waarmee twee keer mensen blij gemaakt worden.
Vanwege de kerst is de winkel extra geopend op maandag 23 december, van 13.30-17.00 uur. Op 24 december gaat de deur een uurtje eerder dicht: om 16.00 uur. Op beide kerstdagen en op 1 en 2 januari is de winkel gesloten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden