The Brave - Gregory Herpe. Foto: Gregory Herpe
The Brave - Gregory Herpe. Foto: Gregory Herpe

Ontmoet de Franse topfotograaf Grégory Herpe

Algemeen

BREDEVOORT - Tot en met 22 december exposeert hij nog in de Koppelkerk: de Parijse topfotograaf Grégory Herpe. Velen maakten al kennis met zijn indrukwekkende leeuwenkoppen, indringende IRA-portretten en Achterhoekse landschappen, maar de bezoeker kan ook met hemzelf kennis maken in het weekend van 14/15 en 21/22 december.

De expositie 'Van Afrika tot de Achterhoek' kwam veelvuldig voorbij in de landelijke media. De Volkskrant en tijdschrift Panorama wijdden er een uitgebreide reportage aan en ook bij de talkshow Beau op RTL 4 kwamen Grégory Herpe en de Koppelkerk voorbij. Het leidde tot een groot aantal bezoekers uit heel Nederland. De laatste twee weekenden van de expositie in de Koppelkerk is Grégory Herpe aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan over zijn werk en drijfveren.

In de expositie kan de bezoeker kennismaken met diverse bedreigde diersoorten die Grégory Herpe van zeer dichtbij fotografeerde in Afrika, met zijn werk in van IRA-soldaten in Belfast, meisjes die gered zijn van de prostitutie in Cambodja en de landschappen die hij fotografeerde in de Achterhoek. De liefde deed de fotograaf namelijk vanuit Parijs onlangs neerstrijken in het Achterhoekse Eibergen.

De expositie en de fotograaf ontmoeten kan op 14/15 en 21/22 december in de Koppelkerk, van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant