Kerstmiddag en -maaltijd in Dorpshuis

RUURLO - Voor velen is Kerstmis het feest van samen zijn. Met het gezin, de familie of vrienden. Toch geldt dit niet voor iedereen. Vaker dan we weten komt het voor dat - door diverse omstandigheden - er mensen alleen zijn met de feestdagen.

't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74) wil voor de mensen die alleen zijn maar daar niet voor kiezen op Eerste Kerstdag een gezellige middag en kerstmaaltijd houden. Ook een hapje en een drankje ontbreken niet. Dit gezellige samenzijn is op woensdag 25 december van 14.00 tot 18.30 uur. Behalve het samenzijn en de kerstmaaltijd is er eventueel ook aandacht voor andere activiteiten. Er is plaats voor vijftien bezoekers. Om bij te dragen in de kosten wordt 7,50 euro per persoon gevraagd.
De organisatoren willen graag weten hoeveel mensen er te verwachten zijn en vragen belangstellenden daarom om zich vóór 20 december aan te melden. Dat kan bij de gastvrouwen in 't Dorpshuis tijdens de normale openingstijden (dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur), per e-mail: dorpshuisruurlo@gmail.com of telefonisch: 06-13917062. Indien nodig kan men voor halen of brengen tegen een geringe vergoeding deze dag gebruik maken van de Noaberbus. Deze dag hoeft men geen lid te zijn van de Naoberbus. Wel moet men dan tenminste twee dagen van te voren te reserveren door te bellen met 06-13839915. Wie vragen heeft over deze kerstbijeenkomst of over andere activiteiten, kan daarvoor ook bovengenoemde contactinformatie gebruiken.


www.dorpshuisruurlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden