Op de foto een actiemoment uit het kata synchroon ongewapend van het team Jesse Lijnsvelt, Elly Steenbergen en Thorvald oude Egbrink. Foto: PR Kwoon Dat Mor
Op de foto een actiemoment uit het kata synchroon ongewapend van het team Jesse Lijnsvelt, Elly Steenbergen en Thorvald oude Egbrink. Foto: PR Kwoon Dat Mor (Foto: )

Kwoon Dat Mor met recordvangst aan medailles huiswaarts

GROENLO - Zondag 24 november hebben 25 leden van Kwoon Dat Mor deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Kempo in Ede, georganiseerd door de Kempo Association Nederland. Op deze dag gingen ruim 180 deelnemers met elkaar de competitie aan op de onderdelen traditional en fighting. Traditional omvat een voorgeschreven scenario of uitvoering die wordt beoordeeld door een jury, dit kan ongewapend, met een wapen, synchroon met twee partners of een zelf ontworpen zelfverdedigingsscenario samen met een partner. Fighting is daarentegen het vrije gevecht tegen een tegenstander en is onderverdeeld in semi-contact en full-contact. Bij semi-contact is het doel gecontroleerde technieken te plaatsen en punten te verzamelen. Full-contact fighting is veel harder, het doel is hier om de tegenstander uit te schakelen met stoten, trappen of klemmen.

Kwoon Dat Mor is er erg trots op dat zijn deelnemers wederom hele mooie dingen hebben kunnen laten zien. Naast de categorieën Kata gewapend, Kata ongewapend en het Semi-contact deden we dit jaar ook met een zestal teams mee aan het Kata synchroon en heeft Arjan meegedaan aan het Knock Down (een variatie in het Full-contact). De deelnemers hebben in totaal 41 medailles in ontvangst mogen nemen, 13x goud, 14x zilver en 14x brons. Een recordoogst voor Kwoon Dat Mor.
Hieronder een overzicht van de behaalde prijzen in de 5 disciplines waarin is deelgenomen.

Kata ongewapend
3x Goud: Jim Tragter (Lochem), Lennie Prins (Borculo), Max Muller (Eibergen)
3x Zilver: Elly Steenbergen (Eibergen), Thorvald oude Egbrink (Lochem), Milou Klokman (Barchem)
4x Brons: Leonie Scholten ( Ruurlo), Willemijn Stapper (Lochem), Frederiek Stapper (Lochem), Yara Bouwhuis (Lochem)

Kata gewapend
3x Goud: Lennie Prins (waaier) (Borculo), Jim Tragter (stok) (Lochem), Willemijn Stapper (stok)(Lochem)
6x Zilver: Elly Steenbergen (stok) (Eibergen), Thorvald oude Egbrink (stok) (Lochem), Luuk te Plate (stok) (Lichtenvoorde), Nyne de Rouw (stok) (Ruurlo), Frederieke Stapper (stok) (Lochem), Yara Bouwhuis (waaier) (Lochem).
3x Brons: Max Muller (stok) (Eibergen), Milou Klokman(stok) (Barchem), Lars Heinekamp (stok) (Laren)

Kata synchroon ongewapend
1x Goud: Lennie Prins (Borculo), Julia Scholte (Ruurlo), en Willemijn Stapper (Lochem)
2x Brons: Jesse Lijnsvelt (Ruurlo), Elly Steenbergen (Eibergen) en Thorvald oude Egbrink (Lochem).
Mik van den Berg (Neede), Amber van der Werf (Neede) en Loes Hekkelman (Lochem)

Kata synchroon gewapend
1x Zilver: Elly Steenbergen (Eibergen), Lennie Prins (Borculo),en Milou Klokman (Barchem).

Semi contact
6x Goud: Willemijn Stapper (Lochem), Frederiek Stapper (Lochem), Lennie Prins (Borculo), Mik van den Berg (Neede), Thorvald oude Egbrink (Lochem), Lars Heinekamp (Laren)
3x Zilver: Stan Quist (Ruurlo), Loes Hekkelman (Lochem), Yara Bouwhuis (Lochem)
5x Brons: Nyne de Rouw (Ruurlo), Julia Scholte (Ruurlo), Amber van der Werf (Neede), Max Muller (Eibergen), Luuk te Plate (Lichtenvoorde)

Knockdown (Fullcontact)
1x Zilver: Arjan Preuter (Harfsen)

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden