Brook Duo in Barchkerk

Brook Duo in Barchkerk

BARCHEM - Het Brook Duo doet in zijn Kerkentour op zondag 15 december de Barchkerk in Barchem aan.

Het is de derde keer dat de Stichting BiM het Brook Duo presenteert. Dit keer met een geheel nieuw verhaal in de streektaal. 't K'oole testament is de vijfde winterse vertelling, geschreven door streekromanschrijver Gert-Jan Oplaat.
Het succes van de Kerkentour is ongekend gebleken en smaakt naar meer. Ruim 25000 bezoekers zagen de vorige vier vertellingen, onder meer in de Barchkerk. Dit nieuwe verhaal speelt in het jaar 1963. Opschepper Tonnie, zoon van garagehouder Zilverdam verkoopt Amerikaanse auto's en heeft grootse plannen. Met zijn liefje Catherina Daalder, bedenkt hij een sluw en gemeen plan om een erfenis naar zich toe te halen. Het verhaal wordt natuurlijk als altijd door het Brook Duo zelf begeleid met de nodige liedjes.
De voorstelling brengt de bezoekers alvast lekker in kerststemming. Het begint om 20 uur. Er is geen pauze, maar napraten onder het genot van koffie/thee of glühwein zit bij de prijs van 12,50 euro inbegrepen.
Kaartverkoop telefonisch via: 0573-441642 of 06-54924944 en op de dag van de voorstelling in de entree van de kerk als ze nog niet uitverkocht zijn. Meer informatie bij Annemarie Timmer Arends (06-54924944) of via e-mail: secretaris@stichtingbim.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden