Voedselbank Ruurlo zoekt vrijwilliger/coördinator

RUURLO - De Voedselbank in Ruurlo zoekt op korte termijn een vrijwilliger, die ook de taak van coördinator op zich wil nemen. Het moet een man of vrouw zijn die zich graag wil inzetten voor de cliënten van de Voedselbank.

De Voedselbank verzorgt wekelijks de uitgifte van voedselpakketten voor mensen die in financiële problemen zijn geraakt. De uitgifte van voedselproducten vindt iedere vrijdagmiddag door vrijwilligers in Ruurlo plaats. De vrijwilliger maakt de ontvangstruimte klaar voor de uitgifte van de producten, verdeelt de levensmiddelen en de koel-/diepgevroren producten over de cliënten, ruimt na afloop de ontvangstruimte op en gaat discreet om met de situatie. Hij of zij moet volgens rooster eens per 2 tot 3 weken op vrijdag tussen 14.15 en 16.15 uur beschikbaar zijn.
De coördinator moet daarbij in overleg het rooster voor de vrijwilligers opstellen, aanspreekpunt zijn voor het bestuur van de Voedselbank Oost-Achterhoek en werkdocumenten voor de vrijwilligers up-to-date houden. Eens per jaar is er coördinatorenoverleg met het bestuur. Hij of zij is aan het coördinatorschap maximaal 1 tot 2 uur per week kwijt.
Wie interesse heeft in deze functie of eerst meer wil weten kan contact opnemen met René Bartelink, tel. 0573-462065.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden