RGV 4 is een van de Ruurlose trampolineteams die mogen meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen.  Foto: PR
RGV 4 is een van de Ruurlose trampolineteams die mogen meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen. Foto: PR (Foto: )

RGV 3 en 4 naar NK trampoline

RUURLO - Twee teams van de Ruurlose Gymnastiek Vereniging, RGV 3 en RGV 4, hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap voor clubteams, dat op 16 januari volgend jaar in Oss wordt gehouden.

De jeugdige trampolinespringsters bereikten dit geweldige resultaat bij de tweede en tevens laatste plaatsingswedstrijd, die op zaterdag 9 november werd gehouden in sporthal 't Rikkenhage te Ruurlo. Beide teams komen uit in de derde divisie. Van de vijftien deelnemende teams stromen alleen de beste vier door naar het NK voor clubteams.
Het team RGV 3 bestaande uit, Lonneke Heijink, Marlein Kapers, Lotte de Vrught en Nila Meulman was bij beide plaatsingswedstrijden de sterkste en heeft zich als eerste geplaatst. Ook RGV 4, bestaande uit Ayanna Norde, Lotte Mijnen, Jesper Mijnen, Joëlle Leusink en Zsa-Zsa van der Vlugt was zeer sterk op beide wedstrijden. Zij eindigden na twee wedstrijden op een mooie derde plaats.
Op zaterdag 16 november is het de beurt aan de springers van de eerste en tweede divisie.Ook zij maken een reële kans op plaatsing.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden