Jubileum De Lofstem met kerstoratorium

BORCULO - Christelijke Gemengde Zangvereniging De Lofstem bestaat 50 jaar. Om dit te vieren wordt het kerstoratorium 'De Verhalen' uitgevoerd, op zondag 8 december vanaf 15.00 uur in de Joriskerk in Borculo.

Met de geboorte van Jezus is de wereld niet radicaal veranderd. Nog steeds voelen mensen zich van God verlaten, nog steeds wordt onze aarde bedreigd. Kerstmis is uiteindelijk vooral droom, hoop en verwachting. Het oratorium begint met Simeon, die uitzag naar de dag van troost voor Israël, en het eindigt met diezelfde Simeon. Zijn verwachting wordt de onze. Wachten gaat nooit voorbij. Medewerkenden zijn Sylvia Klaverstijn, piano, Antje Heezen en Marja Laansma op blokfluit en op dwarsfluit Gerlien Hilhorst. Solisten zijn Henriëtte Bouwman, sopraan; Jan van Voorst, bariton; Guus Wiselius, bas; Hermien Wiselius, alt. Ook werkt mee vocaal kwartet Amuze, bestaande uit Els Breukelman, sopraan; Hermien Wiselius, alt; Erik Mak, tenor en Jan van Voorst, bariton. De verteller is Gaatske Braam en de muzikale leiding is in handen van Marianne Weenink.

De kerk is open on 14.30 uur. De entree is vrij, wel wordt er na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd ter bestrijding van de onkosten.

Lees ook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden