Eetcafé Het Hof nodigt uit

BORCULO - Donderdag 21 november kan er weer lekker worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangen diner kost elf euro per persoon inclusief een drankje, te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren kan tot en met maandag 18 november; inwoners van Berkelland hebben voorrang.
Het menu bestaat dit keer uit courgettesoep, gevulde tomaat, gehakt cordon-bleu, aardappel- en groentegarnituur, tweekleurenvla.

Met eenvoudige dieetwensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
De volgende datum voor het Eetcafé is donderdag 19 december; dat is het kerstdiner. Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden