Geslaagde bruidsbeurs in Markelo

MARKELO – Om 12.00 uur gingen op zondag 13 oktober de deuren open van de bruidsbeurs 2impressu bij De Kroon in Markelo. Vanaf het begin kwamen er al veel aanstaande bruidsparen binnen om de goed gevulde goodiebag in ontvangst te mogen nemen en vervolgens inspiratie op te doen bij de verschillende ondernemers.

In een feestelijke ambiance was er aandacht voor alle facetten van het huwelijk, zoals de feestlocatie, ringen, fotograaf, videograaf, bloemwerk, trouwambtenaar, muziek, bruidskapsel, visagie en uiteraard de kleding van het aanstaande bruidspaar en andere bruiloftsgasten.
De nieuwste collectie van 2impressu bruidsmode werd geshowd, er was echter ook ruim aandacht voor de bruidegom, bruidsmoeders en bruidskinderen. Anja en Nicolette van 2impressu: "Graag praten wij samen met het bruidspaar over persoonlijke wensen waardoor iedere outfit maatwerk is! Dit geldt natuurlijk ook voor de bruidsmoeder."
Iedere eerste zaterdag van de maand is iedereen vrijblijvend welkom op de open dagen bij 2impressu. De website bezoeken kan ook.


www.2impressu.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden