De Borchländer zijn op zoek naar een zanger. Foto: PR
De Borchländer zijn op zoek naar een zanger. Foto: PR (Foto: Picasa)

Kapel organiseert 'The Voice of Borchländ'

Blaaskapel zoekt zanger

BORCULO - De bekende formatie De Borchländer Musikanten uit Borculo zijn op zoek naar een nieuwe zanger. De muzikanten waren tot april 2018 bekend onder de oude naam 'De Knollentrekkers'. Deze boerenkapel werd in 1948 opgericht. De huidige Borchländer Musikanten hebben zich volledig toegelegd op het spelen van de bekende en geliefde Egerländermuziek. De muzikanten treden zeer regelmatig op in de regio én daarbuiten en vermaken het publiek met aansprekende Böhmische blaasmuziek. De vereniging beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie en kan dus overal, zowel binnen als buiten, optreden.

Draaien de stoelen?
"Voor onze repetities, elke vrijdagavond, én uiteraard voor onze optredens zijn wij op zoek naar een nieuwe zanger", vertelt Eustache Sollman namens de vereniging. "En daarvoor hebben we iets heel bijzonders bedacht. Op vrijdag 22 november aanstaande houden wij 'The Voice of Borchländ'. Dit wordt een prachtige avond inclusief de welbekende draaistoelen voor de deskundige jury."

Deze avond zullen verschillende zangers optreden en op deze manier auditie doen. "Iedere kandidaat zingt één verplicht nummer. Als de kandidaten door zijn naar de tweede ronde mogen ze een duet zingen met onze vaste zangeres. Dit alles uiteraard onder begeleiding van de Borchländer Musikanten", legt Sollman uit.

Meedoen?
Zangers die graag met deze muzikanten willen optreden kunnen zich opgeven voor 'the voice' via www.borchlandermusikanten.nl/voice. "We hopen op heel veel deelnemers én uiteraard is ook het publiek van harte welkom bij Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7. De avond begint om 20:00 uur en is gratis toegankelijk", zo besluit Sollman.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden