In een korte toespraak bij de aanbieding van de tenues sprak de voorzitter van VV Ruurlo Henry Meutstege (links knielend) zijn grote waardering uit voor de fantastische inzet van de scheidsrechters, die voor een belangrijk deel ook het plezier van voetballen tijdens de wedstrijden mee bepalen. Foto: PR.
In een korte toespraak bij de aanbieding van de tenues sprak de voorzitter van VV Ruurlo Henry Meutstege (links knielend) zijn grote waardering uit voor de fantastische inzet van de scheidsrechters, die voor een belangrijk deel ook het plezier van voetballen tijdens de wedstrijden mee bepalen. Foto: PR. (Foto: )

Scheidsrechters VV Ruurlo in nieuw tenue

RUURLO - De senioren scheidsrechters van VV Ruurlo hebben twee sets van een geheel nieuw tenue gekregen. Die werden op zaterdag 12 oktober uitgereikt door Henrike Lobbes, ter gelegenheid van de 'Week van de scheidsrechter'.

Nanda Kremer en Henrike Lobbes, ouders van voetballers van VV Ruurlo en vrijwilligers bij deze vereniging, maakten vorig jaar de opmerking dat de scheidsrechters ook wel eens nieuw aangekleed mochten worden. Henrike Lobbes, eigenaar van Hotel Avenarius in Ruurlo, gaf aan dat ze daar wel aan mee wilde werken. Vervolgens ging de sponsorcommissie met de directie van Avenarius in overleg, wat resulteerde in een overeenkomst voor sponsoring van de nieuwe kleding. De opdruk van de kleding werd verzorgd door Textieldruk Ruurlo, een van de hoofdsponsors van VV Ruurlo. Om deze prachtige kledingset compleet te maken bood het bestuur de bijpassende kousen aan.
In een korte toespraak bij de aanbieding van de tenues sprak de voorzitter van VV Ruurlo, Henry Meutstege, zijn grote waardering uit voor de fantastische inzet van de scheidsrechters, die voor een belangrijk deel medebepalend zijn voor het plezier in het voetballen. Ook bedankte Meutstege 'het thuisfront' van de scheidsrechters dat ervoor zorgt dat de fluiters zich in kunnen zetten voor de voetbalsport. Met een bos bloemen werd die dank benadrukt. Waarderende woorden waren er verder voor de directie van Hotel Avenarius voor al hun bijdragen aan VV Ruurlo.
Ook de junioren scheidsrechters werden afgelopen week bedankt voor hun inzet. Zij kregen een kleine attentie. Deze groep scheidsrechters is enige tijd geleden al van nieuwe kleding voorzien, eveneens met sponsoring door Avenarius.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden