Inmiddels staat de derde editie van deze beurs op stapel. Op deze beurs wordt kleding voor dames en tienermeiden aangeboden vanaf maat XS. Foto: PR.
Inmiddels staat de derde editie van deze beurs op stapel. Op deze beurs wordt kleding voor dames en tienermeiden aangeboden vanaf maat XS. Foto: PR. (Foto: )

Kledingbeurs

Kledingbeurs met dames- en tienermode

RUURLO - De derde editie van de kledingbeurs met dames- en tienermode van Speelotheek De Dobbelsteen is op vrijdag 8 november van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 9 november van 9.30 tot 11.30 uur in 't Kulturhus Ruurlo. De toegang is gratis.

Deelnemers kunnen kleding inbrengen en ontvangen zeventig procent van de verkoopopbrengst van hun kleding. De overige dertig procent komt ten goede aan de speelotheek. Aanmelden als inbrenger voor deze beurs kan via een email naar beurs@sotdedobbelsteen.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en gewenst aantal stickervellen (een vel kost twee euro en bevat 23 stickers). Inschrijven kan tot en met zaterdag 26 oktober. De inschrijving kan eerder worden gesloten wanneer het maximum aantal inzendingen is bereikt.


www.sotdedobbelsteen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden