Een beeld van Anton ter Braak, één van de deelnemende kunstenaars. Foto: PR
Een beeld van Anton ter Braak, één van de deelnemende kunstenaars. Foto: PR

Kunstmoment Diepenheim

DIEPENHEIM - Kunst- en natuurliefhebbers kunnen zich in oktober bij Kunstmoment Diepenheim laten verrassen door de interactie tussen kunst en natuur. Kunstmoment Diepenheim is een bijzonder elfdaags evenement waar bezoeker en kunstenaar elkaar ontmoeten. Kunstmoment Diepenheim is van 17 tot en met 27 oktober dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

De vijftiende editie van deze toonaangevende kunstroute belooft een bruisende te worden. Met ruim 100 deelnemende professionele kunstenaars op meer dan 40 locaties in een speciaal samengestelde route in en rondom Diepenheim is er heel veel te beleven. Op verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Dit gratis toegankelijke meerdaagse evenement biedt gelegenheid om te genieten van gastvrijheid en de prachtige buitengebieden. Het elfdaagse programma met info over deelnemers Kunstmoment 2019 is te vinden in de catalogus, vanaf oktober voor zes euro verkrijgbaar bij de VVV in cultureel centrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim en bij Zaal Beltman, Goorseweg 22a, Diepenheim.
De feestelijke opening op donderdag 17 oktober - om 20.00 uur bij de Watermolen Den Haller, Diepenheim - wordt gevierd met een spectaculaire 3D-projectie. Aansluitend is er feest, toegang is gratis.


kunstmomentdiepenheim.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden