CINEbieb Eibergen vertoont film 'Phantom Thread'

EIBERGEN - Op woensdagavond 16 oktober, vanaf 19.30 uur, is in de Bibliotheek Eibergen de film 'Phantom Thread' te zien. Iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

De befaamde modeontwerper Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) en zijn zuster Cyril (Lesley Manville) bewegen zich in het centrum van de Britse mode-industrie in het naoorlogse Londen. Ze maken kleding voor de koninklijke familie en vele edellieden. Woodcock, een populaire vrijgezel, ontmoet op een dag Alma (Vicky Krieps), een jonge zelfstandige vrouw, die zijn georganiseerd leven op zijn kop zet en zijn muze en geliefde wordt.

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is zes euro; leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting. Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.


www.oostachterhoek.nl/cinebieb

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden