Prijs voor mooiste tuin van Borculo

BORCULO - Op dinsdag 22 oktober wordt de prijs uitgereikt voor de mooiste tuin van Borculo. De keuring geschiedde door Groei & Bloei Berklland-Haaksbergen. Suze peters geeft deze avond een lezing getiteld 'Plaagdieren in de tuin'.

Tijdens de jaarlijkse prijsuitreikingsavond van de mooiste tuinen van Borculo is er dit jaar speciaal aandacht voor plaagdieren in de tuin. Auteur en spreker Suze Peters geeft een lezing met als titel: Plaagdieren in de tuin, over dieren als bladluizen, mieren, slakken, wespen, rupsen, mollen en ratten. Waarom zijn ze er en wat zeggen ze over je tuin? Door hun rol in de tuin beter te begrijpen, merk je hoe nuttig en functioneel deze plaagdieren eigenlijk zijn.
Jaarlijks worden de tuinen in Borculo gekeurd door keurmeesters van Groei & Bloei afdeling Berkelland-Haaksbergen. Deze keuringen worden drie keer per jaar, in het voorjaar, de zomer en het najaar verricht door wisselende keurmeesters.
Op dinsdagavond 22 oktober is de prijsuitreiking van de mooiste tuinen van Borculo en de lezing in Café-Restaurant Peters aan de Steenstraat 7 te Borculo. De avond begint om 19.30 uur en iedereen is daarbij van harte welkom. De toegang is geheel gratis. De avond zal worden afgesloten met een verloting, waarbij niemand met lege handen naar huis gaat.

Meer berichten