Vaar de herfst tegemoet in Borculo

BORCULO - Heen met de Berkelzomp en wandelend terug: dat is de opzet van een arrangement dat de deelnemers laat genieten van de natuur in herfsttooi. Het wordt aangeboden in de herfstvakantie, van zaterdag 12 tot en met zondag 27 oktober. Vertrek en aankomst in Borculo.

De deelnemers varen met de zomp Jappe van Borculo naar aan het Stuwcomplex bij Beekvliet. Hier start de wandeling terug naar Borculo. Er is keuze uit een aantal routes: van circa 4 tot circa 9 km. Deze zijn beschreven en op een eenvoudige wandelkaart aangegeven. De wandelingen leiden over mooie paden door de bossen op Landgoed Beekvliet, langs de Slinge en door het Stelkampsveld. De deelnemers kunnen in hun eigen tempo lopen zodat zij optimaal, in alle rust, kunnen genieten van de prachtige herfstkleuren en de natuur op het Landgoed. Omdat de wandelroutes door kwetsbare natuur en over boerenerven gaan mogen er geen honden mee.
De afvaart is vanaf de Zompenloze aan de Graaf Wichmanstraat 48a in Borculo. De kosten zijn 7,50 euro p.p. en voor kinderen tot 12 jaar 3,50 euro. Bij een minimale opgave van zes personen gaat de tocht door.
Nadere informatie en aanmelding bij Toeristische Informatie Borculo (T.I.B), tel. 0545-271966. Alle vaarmogelijkheden zijn te vinden op de website.

www.stichtingberkelzomp.nl

Meer berichten