Jolijn (rechts) is de eerste die de kans krijgt haar producten te verkopen in Living By ME. Foto: PR
Jolijn (rechts) is de eerste die de kans krijgt haar producten te verkopen in Living By ME. Foto: PR

Living By ME steunt piepjonge ondernemers

BORCULO - Living By Me is de Concept Store in Borculo waar zo'n 75 verschillende ondernemers hun producten aanbieden. Naar aanleiding van een winactie op Facebook ontstond het idee om jonge ondernemers de kans te geven om twee maanden hun producten in de winkel te verkopen.

"Vaak zijn deze piepjonge ondernemers te jong om echt een plek in de winkel te huren. Het is op die leeftijd nog niet te doen om een vast bedrag per maand te betalen. Omdat we ze toch een kans willen geven, bieden we hen de mogelijkheid om 2 maanden hun producten in onze winkel te verkopen. Op die manier maken ze echt kennis met het ondernemen."
De eerste die haar producten in de winkel mag verkopen is de tienjarige Jolijn. Jolijn maakt zelf diverse producten van stof. In de winkel zal ze haar warmtezakken gevuld met tarwe en heerlijk ruikende geurzakjes gaan verkopen. "Naaien is mijn hobby en ik vind het erg leuk om op deze manier te proberen om er een zakcentje mee te verdienen. Dan kan ik weer leuke nieuwe stofjes kopen, en kan ik zo mijn hobby betalen." De spulletjes van Jolijn zijn in de maanden oktober en november te koop bij Living By ME in Borculo.
Andere jonge ondernemers die ook graag zo'n kans willen, kunnen zich melden via een PB op facebook of in de winkel.

Meer berichten