Locatieleidster Willemien van Uhm feliciteert de drie juffen. Foto: PR.
Locatieleidster Willemien van Uhm feliciteert de drie juffen. Foto: PR. (Foto: )

Jubilarisjuffen op Kerst Zwartschool

RUURLO - Het schooljaar op de Kerst Zwartschool is weer feestelijk begonnen. In korte tijd waren er drie juffen die een leerkrachtjubileum konden vieren: eenmaal veertig en tweemaal 25 jaar in het vak.

Juf Astrid Hofs en juf Miriam Klein Nienhuis waren onlangs 25 jaar juf op de Ruurlose school. Juf Miriam is één van de vaste gezichten in de kleutergroepen en ook al jarenlang Intern Begeleider op de Kerst Zwart. Juf Astrid is een ervaren kracht in de midden- en bovenbouw, met een speciale voorliefde voor muzikale vorming. Zo staat juf Astrid altijd garant voor een persoonlijk feestlied als er op de openbare basisschool iets te vieren is.
Juf Truus Griesen werkt sinds een jaar of tien op de Kerst Zwartschool, maar zij draait al veel langer mee in het onderwijs: zij staat al veertig jaar voor de klas. Juf Truus heeft in die jaren op verschillende scholen gewerkt. Momenteel geeft ze op de Kerst Zwartschool met veel plezier les aan groep drie.
Het team van de Ruurlose basisschool feliciteerde de leerkrachten met hun jubileums en wenste hen nog vele plezierige jaren in onderwijsland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden