EGVV start met clinic hardlopen

GELSELAAR - EGVV uit Gelselaar start op zaterdag 28 september met een hardloopclinic. In 2017 werd, na jaren afwezigheid, de 'Gaanzeloop' weer nieuw leven in geblazen. EGVV is voor de organisatie van deze loop een meerjarige samenwerking aangegaan met verzekeraar OVM. De Gaanzeloop zal komend jaar plaats vinden op zaterdag 21 maart.

Net als voorgaande keren organiseert EGVV twee keer per jaar een hardloopclinic, een in voorjaar en een in het najaar. De deelnemers volgen elke zaterdagmorgen, vanaf zaterdag 28 september, onder leiding van een deskundige looptrainer Mart Versteeg een looptraining. EGVV benadrukt dat de clinic geschikt is voor zowel ervaren lopers als voor beginners. Mart Versteeg verzorgt de training op alle niveaus. "De eerste training wordt gebruikt om te bekijken op welk niveau iedere loper zit, de zaterdagen daarna kan een ieder op zijn of haar niveau de training volgen. Aan het eind van de training delen we de groep soms ook op, de 'snellere lopers lopen dan met elkaar terug naar het beginpunt net als de andere groep. "Op deze wijze heeft iedereen plezier in de sport."
De clinic start op zaterdag 28 september en is daarna elke zaterdagmorgen tot 30 november van 9 tot 10.30 uur. Deelname aan de clinic kost 25 euro, deelnemers krijgen elke week een kop koffie, thee of glas water na afloop. Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website van EGVV.


www.egvv.nl

Meer berichten