Schuttersfeest Geesteren

GEESTEREN - Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september is het weer volop feest in Geesteren. De Schutterij Geesteren organiseert het jaarlijkse schuttersfeest. Dit vindt plaats op het feestterrein aan de Blauwe Torenweg.

Vrijdag overdag vinden er allerlei attractieve spelletjes plaats voor de kinderen van de basisschool, maar ook iets voor de allerkleinsten. Muziekvereniging Amicitia zorgt voor de muzikale omlijsting.
Aansluitend komt de band Take Some om de vrijdagmiddagborrel samen met heel Geesteren te vieren.

's Avonds is er muziek in de tent, met als thema sprookjesbos. DJ Lars Hietbrink zorgt voor een fantastisch feest. Zaterdag staat in het teken van allerlei oude en nieuwe tradities, waarbij het schuttersfeest groots wordt geopend. 's Middags is er voor de heren schieten, en voor de dames ringsteken met paard en wagen. Ook de jeugd kan natuurlijk met deze en andere spelletjes meedoen. 's Avonds zorgt de LEAD coverband dat het dak eraf gaat.

Zondag wordt er een familiedag gehouden, waar eerst de oudere jeugd centraal staat, en daarna zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud op het feestterrein. Om 15.00 uur begint de band Livin' Room met optreden. Het feest gaat door tot een uur of negen 's avonds.

Het hele weekend is er op het feestterrein een kermis, met botsauto's, een draaimolen, een zweefmolen, een schiettent, een springkussen en wat eetkraampjes.

Meer berichten