Nieuwe data iPad-cursussen

BORCULO - Voor senioren die met de tijd mee willen gaan, worden ook in het najaar bij Careaz J.W. Andriessen weer iPad-cursussen gegeven. Er is een cursus voor beginners en een vervolgcursus. In vier middagen wordt alles in kleine groepjes van vijf tot maximaal acht personen rustig uitgelegd en geoefend.

Sinds 2014 biedt Careaz de iPad-cursus voor senioren aan. Een succes, want al bijna 200 senioren maakten er gebruik van. Beginners leren spelenderwijs de basisbediening van het apparaat, aangevuld met hoe dingen op te zoeken met Google en te e-mailen. In de vervolgcursus is er onder meer aandacht voor gratis programma's als Buienradar en Facebook en hoe deze te installeren, een spelletje spelen, de krant lezen met en zonder abonnement, internetbankieren en foto's maken, bewerken, afdrukken en versturen.

De cursus is bij Careaz J.W. Andriessen aan de Koppeldijk 40 in Borculo. De beginnerscursus is op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op 7, 14, 21 en 28 oktober. De vervolgcursus is op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur op 4, 11, 18 en 25 november
Deze cursussen gaan alleen van start na voldoende aanmeldingen. De kosten bedragen per cursus 51 euro. Deelnemers nemen zelf hun tablet mee of krijgen er tijdens de lessen één in bruikleen (het apparaat kan niet mee naar huis worden genomen).

Voor aanmelding voor een van de cursussen of voor meer informatie kan men terecht bij Mijnie Bannink van Careaz J.W. Andriessen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0545) 25 11 00 of per e-mail m.bannink@careaz.nl.

Meer berichten