Alie Zieverink op bezoek in het weeshuis. Foto: PR
Alie Zieverink op bezoek in het weeshuis. Foto: PR

Jaarlijkse grote inzameling van kraampakketten en kleding

GEESTEREN – De stichting Achterhoek-Twente van Oost-Europa Zending (OEZ) houdt ook dit jaar weer een grote inzameling van kleding, medische hulpmiddelen en kraampakketten. De inzameling vindt plaats op verschillende locaties in de Achterhoek op vrijdag 27 september van 19.00 tot 20.30 uur en zaterdag 28 september van 10.00 tot 11.30 uur.

De kraampakketten en de medische hulpmiddelen gaan rechtstreeks naar het ziekenhuis in de Oekraïense stad Beregowo. Alie Zieverink uit Geesteren, initiatiefneemster van de Stichting en de jaarlijkse inzameling, heeft daar als vrijwilligster gewerkt op de afdeling voor verlaten weesbaby's. Ook houdt de stichting de vraag van vluchtelingen in de gaten, om ook hierbij te helpen.
Om dit goede werk te kunnen blijven doen, is de stichting - naast alle schenkingen in de vorm van goederen - ook afhankelijk van financiële ondersteuning. Giften voor de kindjes, de kraamafdeling en het transport zijn en blijven heel erg welkom. De stichting is blij met elk bedrag, groot of klein. Storten kan op rekeningnummer NL51RABO0169 9938 68 ten name van Stichting O.E.Z Achterhoek/Twente.

De goederen die kunnen worden ingeleverd, zijn onder andere: kleding en schoenen (per paar gebundeld), voor volwassenen en kinderen voor alle seizoenen; dekens; kraampakketten (restanten zijn ook meer dan welkom); billendoekjes; Sudocreme; Balneum (extra vet); pompflacons desinfecterende handgel; incontinentiemateriaal; latex wegwerphandschoenen; hydrofiel luiers; plastic wegwerpschorten; handdoeken; Pampers (maat 0 tot 5); plastic flessen en spenen (nieuw); babyverzorgingsartikelen.

De goederen kunnen worden ingeleverd bij: familie Vunderink, Graaf Lodewijklaan 6 Lochem; familie Rouwenhorst, Lerinckstraat 24, Zutphen; familie Klein Selle, Pasmanshaard 19, Ruurlo; familie Willigenburg, Brinklaan 12, Ruurlo; familie Klein Tuente, Buurseman 6, Beltrum; familie Te Loo, Voshaarweg 1, Eibergen; familie Stegeman, Fazantweg 26, Neede; familie Groot Wassink, Kuipersdijk 2, Haarlo; familie Zieverink, Bollertweg 14, Gelselaar; schildersbedrijf Te Slaa, Molenweg 7, Geesteren en De Instuif, Muraltplein 33, Borculo.
De stichting stelt het op prijs als de goederen in stevige dozen of plastic tassen zitten, goed verpakt voor het transport.


www.hulp-oekraine.nl
 

Meer berichten