Arida Stomps met haar poppen. Foto: PR
Arida Stomps met haar poppen. Foto: PR (Foto: Ysbrand Cosijn / Anna Vermeulen)

Poppen helpen Alyssa de weg op

GEESTEREN - Arida Stomps van AridaPoppenTheater gaat een bijdrage leveren aan de actie ‘Help Alyssa de weg op’. Zij hoopt met een benefiet poppentheatervoorstelling geld in te zamelen voor een rolstoelbus voor dit vierjarige meisje.

Alyssa heeft de bus hard nodig. Vanwege een erfelijke aandoening zal ze nooit kunnen lopen. En de rolstoel waar ze in zit is te zwaar om in een gewone auto te vervoeren. Helaas ontbreken de financiële middelen om een rolstoelbus aan te schaffen. Er zijn al meer mensen bezig voor de actie, zoals Gerrie Klein Blumink-Wannink die al vele snoeppotten heeft gehaakt en verkocht.
Arida Stomps hoopt nu met een leuk en vrolijk poppentheater een duit in het zakje te doen. Op zaterdag 19 oktober speelt ze de voorstelling 'Mama kwijt' in zalencentrum Beltman in Diepenheim, dat ook meehelpt door de locatie kosteloos beschikbaar te stellen. Het optreden van AridaPoppenTheater naar het bekende gelijknamige prentenboek van Chris Haughton begint om 14.30 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het duurt ongeveer 20 à 30 minuten. Na afloop is er nog een verloting. Entree: 2,50 euro (incl ranja, koffie of thee).
Meer informatie over de voorstelling via een e-mail aan janenarida@planet.nl of op de website.

www.aridapoppentheater.nl

Meer berichten