Nieuwe cursusseizoen van start bij Dankaerts Modevakshool

RUURLO - Woensdag 18 september start bij Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen, Sophialaan 46 in Ruurlo het nieuwe cursusseizoen.

Men kan er leren zelf mode te maken. Wie wil patroontekenen, tassen maken of de fijne kneepjes van het naaivak wil leren kan op deze cursus goed terecht. Danckaerts Modevakschool Tineke Jansen biedt ook diverse workshops aan.
Bij Tineke wordt in kleine groepjes van gemiddeld vier personen gewerkt. Cursisten mogen gebruikmaken van de aanwezige naai- en lockmachines en van de covermachine. De nieuwe cursist krijgt alle mogelijkheden deze machines te proberen.
Voor aanschaf van trendy en modieuze stoffen, koopjes en naaibenodigdheden is een bezoek aan het 'Stoffen Spektakel' te Zwolle een optie. Op woensdag 25 september gaan belangstellenden er met Tineke naar toe; vertrek om 09.00 uur. Cursisten en belangstellenden die interesse hebben de Stoffenbeurs ook te bezoeken kunnen zich opgeven tijdens de eerste cursusavond of contact hierover opnemen met Tineke Jansen.


www.tinekejansen.com

tel. 0573-452482

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden