Ekdom-BBQ bij Rotonde Vorden

VORDEN - De zomervakantie kan bij Grand Bistro De Rotonde op vrijdag 30 augustus goed worden afgesloten. Om 19 uur begint daar Gerard Ekdom's BBQ Party. Een mooie gelegenheid om elkaar onder het genot van muziek en een hapje en drankje bij te praten over alle belevenissen van de afgelopen maanden.

Infidelity, bestaande uit Wieteke Schotsman en Nicolien Klein Brinke, speelt nummers uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Akoestisch, zodat er ondertussen gezellig gegeten of geborreld kan worden. DJ TiTom, en DJ Michel Besselink draaien zomerse plaatjes uit de bbq-hits van Ekdom om het geheel compleet te maken (meer over de actie op de FB-pagina van de Bistro).
Uiteraard ontbreekt de BBQ niet. Vroeg in de avond kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk stuk vlees of vis met een gepofte aardappel en grill tomaat van de bbq afgemaakt met friet en salade vanuit de keuken van de bistro. Hieraan vooraf wordt een soepje geserveerd. Binnen kan tot 20.00 uur van de a la carte kaart worden besteld.
De barbecue blijft aan, zodat er later op de avond makkelijk weg te happen snacks voor bij de borrel verkrijgbaar zijn. De toegang os gratis.

Meer berichten