Zwem4daagse in Ruurlo

RUURLO - Zwemmend aan de conditie werken kan in Ruurlo van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus. Openluchtbad De Meene is dan weer het toneel van de zwemvierdaagse, georganiseerd door Zwem- en Polovereniging Schuurman BZC in samenwerking met Stichting Zwembad De Meene. Hoogtepunt aan het einde van vier avonden zwemmen is op vrijdag 30 augustus de uitreiking van de welverdiende medailles en een overheerlijke pannenkoek.

Kinderen tot twaalf jaar zwemmen driehonderd meter per avond. Wie ouder is zwemt 450 meter. Inschrijven kan op dinsdag 27 augustus vanaf 18.00 uur. Starten kan iedere avond tussen 18.30 en 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen vijf euro per persoon (er kan alleen contant worden betaald).
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om met één ouder/begeleider mee te zwemmen met een kind. Dit mag iedere avond een andere volwassene zijn. De kosten daarvoor zijn zes euro (een kind + een ouder/begeleider. De organisatoren hopen op mooi weer en een gezellig en sportief zwemevenement voor het hele gezin.

Meer berichten