De jongste pupillen van voetbalvereniging Ruurlo op kamp bij De Waltakke in Lochem. Foto: PR.
De jongste pupillen van voetbalvereniging Ruurlo op kamp bij De Waltakke in Lochem. Foto: PR. (Foto: )

Geweldig jeugdkamp VV Ruurlo

RUURLO - De jongste pupillen van voetbalvereniging Ruurlo zijn naar De Waltakke in Lochem geweest. De 44 jongens en meisjes die zich hadden opgegeven voor het Bronkhorst High Tech jeugdkamp hebben daar een fantastisch weekend beleefd.

Nadat iedereen een slaapplek had gevonden werden er groepen gemaakt. Elk groepje ging op pad met een leider om spelletjes en voetgolf te spelen. Ondanks de hitte hielden de jongsten het goed vol. Dit kostte wel de nodige energie en de patat en snacks lieten zich dan ook prima smaken. Na het eten was het tijd voor een spannend onderdeel: de strijd om de penalty-bokaal. Wie wil er nu niet een penalty nemen tegen een van de keepers van Ruurlo 1. Dennis Pardijs en Roy Brekveld namen het op tegen twee poules, de JO7/JO8 en de JO9. Na een spannende reeks strafschoppen kwamen er twee winnaars uit de bus: Lenk Blikman bij de JO7/JO8 en Liam Klunder bij de JO9. Na het zakje chips en de cola was het ook tijd om naar bed te gaan, ook al was het door de hitte niet makkelijk om op tijd te gaan slapen.
Het programma ging de volgende dag na een stevig ontbijt verder met het Champions League toernooi. Net als in de echte finale won ook hier FC Liverpool. Na een paar broodjes knakworst kon er nog even worden gespeeld, maar toen was het echt tijd om naar huis te gaan en konden de begeleiders gaan terugkijken op een goed verlopen jeugdkamp.

Meer berichten