De week van Abydos werd in Willibrorduskerk afgesloten met een ontroerend benefietconcert. Foto: PR.
De week van Abydos werd in Willibrorduskerk afgesloten met een ontroerend benefietconcert. Foto: PR. (Foto: )

Week van Abydos: 4150 euro

RUURLO – Met veel voldoening kijkt de Foundation House of Life terug op de tiende editie van De Week van Abydos dat zich afgelopen week in en rondom de natuurtuin van Sjef en Yvon Taken aan de Muldersweg in Ruurlo afspeelde. Diverse workshops, activiteiten en lezingen werden gedurende deze week aan de inwoners van en rondom Ruurlo aangeboden op basis van een vrije gift. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Zaterdag bood de Foundation haar vaste donateurs een verwendag aan. Grote waardering voor Annelies Engelman van Praktijk Myrddin gevestigd in Ruurlo die al jarenlang belangeloos haar medewerking verleent. Zondagmiddag werd De week van Abydos in de rooms-katholieke Willibrorduskerk afgesloten met een ontroerend benefietconcert. Het concert werd door Yvon Taken ingeleid met een korte samenvatting van de ontstaansgeschiedenis van de foundation en wat de foundation de afgelopen tien jaar al heeft kunnen doen voor de arme families van het Egyptische dorp Abydos. Medewerkende muzikanten waren Jeroen de Jager, het ensemble Just Us uit Barchem en Lily Lion, bestaande uit Fleur Taken en Leonie de Wit.

De Week van Abydos heeft het prachtige bedrag van 4150 euro opgebracht. De Foundation wil een speciaal woord van dank uitspreken naar het kerkbestuur van de R.K. Willibrorduskerk voor het gratis beschikbaar stellen van de heerlijke koele kerk maar natuurlijk aan allen die een bijdrage in welke vorm dan ook aan deze week hebben geleverd.

Meer berichten