Alle leden van Borchlo bij de seizoenafsluiting. Foto: PR
Alle leden van Borchlo bij de seizoenafsluiting. Foto: PR (Foto: )

Gymnastiekvereniging Borchlo sluit jaar af

BORCULO - Zondag 23 juni vond de jaarafsluiting van gymnastiek vereniging plaats bij gymzaal Noord. Het was een warme dag, waardoor enkele aanpassingen gedaan moest worden in het programma. Ondanks de warmte was er een mooie opkomst van zowel leden als publiek. Alle leden traden op van jong tot oud. Iedereen zijn eigen show moment met de groep waar het lid deel van uitmaakt. De optredens vonden zowel buiten- als binnen plaats.

De gymgroepen waar de jongste meiden en jongen deel van uitmaken, lieten hun technieken en onderdelen zien op muziek.
De dames groep gaf met hun optreden een indruk hoe ze fit blijven. In deze groep bevind zich langste lid van de vereniging maar liefst 75jaar. Na dit seizoen zal ze afscheid nemen van deze groep.
Gerda Weernink zal na dit seizoen stoppen met lesgeven aan deze groepen en zal gaan genieten van haar pensioen. Bij beide dames werd stil gestaan bij het naderende afscheid van de vereniging.

De turngroepen lieten hun technieken zien zowel binnen op de toestellen als buiten. Het optreden was een gezamenlijk optreden met alle turnmeiden van alle turngroepen die GV Borchlo telt, ieder op haar eigen niveau.
GV Borchlo biedt turnen aan in verschillende divisie's. Het wedstrijdseizoen in net afgelopen, waar ook afgelopen jaar weer mooie resultaten zijn geboekt zowel in de meerkamp als toestelfinales. De turnsters gaan zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen met nieuwe oefeningen en nieuwe onderdelen.

De Acro groep liet vandaag 2 mooi uitgevoerde optredens zien buiten. Na een mooi wedstrijdseizoen waar het Oost Nederlands kampioenschap gehaald werd door een trio groep, heeft de acro groep inmiddels ook het wedstrijdseizoen afgesloten. En worden de voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen.

Alle leidsters werden in het zonnetje gezet na weer een mooi jaar.

Lijkt het je ook leuk om te komen sporten bij GV Borchlo, neem dan een kijkje op de site wanneer de groepen trainen.

Meer berichten