Het Vrouwen-1-elftal van Sportclub Neede. Foto: Marcel ter Bals
Het Vrouwen-1-elftal van Sportclub Neede. Foto: Marcel ter Bals (Foto: )

Sportclub Neede houdt Sponsortoernooi met Proef-Eet festijn

NEEDE - Het jubileumjaar bij Sportclub Neede is in volle gang en iedere maand wordt er een nieuwe activiteit georganiseerd. Voor de maand juli staan de sponsoren centraal met een eigen sponsortoernooi in combinatie met een proef-eet festijn. Sportiviteit wordt dus gecombineerd met culinaire gezelligheid. SaIllant detail is dat de sponsorteams voetballers uit H1, D1 en het G-team erbij kunnen kopen.

Door Rob Weeber

De sportclub doet een oproep aan alle sponsoren om zich aan te melden voor het toernooi. De bedoeling is per sponsor een team in te schrijven van minimaal zeven spelers, het liefst in de mix. Naast de eigen spelers mogen er maximaal twee spelers bijgekocht worden uit de teams H1, D1 en het G-team. Die spelers worden een uur voor aanvang van de wedstrijden voorgesteld door de club tezamen met hun plus- en minpunten. Daarna kan het bieden beginnen. De hoogste bieder krijgt de betreffende speler in het team. De sponsorcommissie wil vooral het ludieke element hiervan benadrukken. Het gaat minder om het winnen, maar juist om de gezelligheid en de mix met de extra spelers uit de drie bestaande voetbalteams. De veiling gaat per opbod en de totale opbrengst komt ten goede aan de jeugd- en seniorenafdeling.

Het sponsortoernooi vindt plaats op zondag 7 juli. Inschrijven is kosteloos. De deadline van inschrijving is 26 juni. Gespeeld wordt op een half veld met minimaal zeven tegen zeven spelers. Het toernooi vindt doorgang zodra zich minimaal acht teams hebben opgegeven. De tenuekeuze per team is vrij zodat iedereen zich op zijn eigen wijze kan presenteren. Eventueel kan er namens twee of maximaal drie sponsoren een team worden ingeschreven. De sponsorcommissie verzoekt dit wel duidelijk van te voren aan te geven. Zodra alle opgaven binnen zijn, ontvangen de deelnemers verdere informatie. Voor meer informatie over het sponsortoernooi kan men contact opnemen met de sponsorcommissie: Kevin Vos ( 06 – 3074 2897 ) en Marc Dieperink ( 06 – 10611507)

Ook op 7 juli vindt het Proef-Eet festijn plaats. De bedoeling is dat hobbykoks naar de Kronenkamp komen en daar per persoon zo'n 100 tapasgerechtjes klaarmaken. Deze kunnen vervolgens worden verkocht aan de aanwezigen. Het terrein wordt gezellig ingericht met zitjes. Verder is er een kookworkshop voor de kinderen, georganiseerd door Studio 16, en een wijnproeverij. Iedereen die hobby koks kent die mee willen doen aan het festijn, kan hen aanmelden bij Sandra te Wieske: s.tewieske@sportclubneede.nl.

Meer berichten