Curls on fire. Foto: Carlijn Stortelder
Curls on fire. Foto: Carlijn Stortelder (Foto: )

Zomerfeest in Haarlo: 'n keer wat aans'

HAARLO - Op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 juli vindt het jaarlijkse zomerfeest in Haarlo voor de 48ste keer plaats, met als thema 'n keer wat aans'. Dit jaar is er volop vernieuwing. Zo zal het feest niet in de zaal plaatsvinden, maar in de feesttent op het feestterrein bij HCR Prinsen en werkt de stichting voor het eerst met eigen muntjes.

Stichting Zomerfeesten Haarlo heeft het feest georganiseerd met de gedachte een keer wat anders te organiseren, waarbij belangrijke traditionele elementen niet verdwijnen, zodat het feest herkenbaar is en blijft voor iedereen, maar wel bij de tijd blijft, vandaar het thema 'n keer wat aans'!
Het programma begint zoals gewoonlijk op donderdag met een reisje voor 55-plussers en 's avonds de ballonnenoptocht en een avondconcert door de twee muziekverenigingen voor de Kluntjespot. De avond wordt afgesloten door de band Stainless, uit Beltrum.
Vrijdag 5 juli barst het feest op de feestweide los, met kinderspelen, een bonte optocht, traditioneel vogelschieten en 's avonds de talentenshow door Haarlose buurten en vriendengroepen. Daarna zal Curls on Fire het feest overnemen.
Zaterdag 6 juli begint 's morgens met de reveille en het klootschieten op de welbekende route. Daarna de optocht en 's middags nemen een aantal buurten en vriendenteams het tegen elkaar op tijdens het beachvolleybaltoernooi. 's Avonds is het slotfeest met de band Kroepin'.
Voor kinderen is het hele weekend een kermis en jeugdtent beschikbaar, en op zaterdagmiddag kan er vrij gevolleybald worden op het kinderveld.

Meer berichten