Abydos Onderwijs Benefiet Concert in de RK Willibrorduskerk

RUURLO - Op zondagmiddag 23 juni vindt in de RK Willibrorduskerk in Ruurlo van 15:00 tot 17:00 uur een benefietconcert plaats ten behoeve van het Abydos Foundation House of Life Onderwijsproject.

Sinds tien jaar zetten Sjef en Yvon Taken samen met het stichtingsbestuur Foundation House of Life zich in om zeer arme families in het Egyptische dorp Abydos te ondersteunen door ervoor te zorgen dat hun kinderen weer een jaar lang onderwijs kunnen volgen. Ze doen dit door een groep van dertig kinderen te voorzien van het schooluniform, sportkleding en vrijetijdskleding, schoeisel en rugzak met schrijfgerei. Door deze hele praktische ondersteuning geven zij de zeer arme families de financiële steun die zij nodig hebben.
Tijdens het benefietconcert zal Yvon Taken meer over de ontstaansgeschiedenis van de foundation vertellen en wat de foundation in de afgelopen tien jaren al heeft kunnen bereiken.
Medewerkende muzikanten zijn het Sing a Songwriters-duo Lily Lion bestaande uit Fleur Taken en Leonie de Wit. Ooit wonnen zij het Sing a Songwriters contest in Het Koelhuis te Zutphen. Daarnaast werken mee Karin Hukker met haar 'Lief Liedjes project', de AmaZing/Just Us vocale groep en zullen ook Jeroen de Jager en Yvon Taken zich als duo en individueel muzikaal presenteren.
Na afloop zal om een vrije gift worden gevraagd.

Meer berichten