Laatste Eetcafé Het Hof voor de vakantie

BORCULO - Donderdag 6 juni kan er weer lekker worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Dat is het laatste Eetcafé voor de zomervakantie. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het diner op die dag voorbereiden en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de Ontmoetingsruimte waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangen diner kost elf euro per persoon inclusief een drankje, te voldoen vooraf of na afloop. Reserveren kan tot en met dinsdag 4 juni, inwoners van Berkelland hebben voorrang.
Het menu bestaat dit keer uit meloen met ham, kerriesoep, gevulde varkenshaas, groente en aardappelgarnituur en roomijs met aardbei. Met eenvoudige dieetwensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
De eerstvolgende datum, na de zomer, voor het Eetcafé is donderdag 26 september. Voor reservering of meer informatie over het Eetcafé kan men contact opnemen met Jos Holweg van Betula welzijnsdiensten, tel. 0545 – 469999.

Meer berichten