Avondwandelvierdaagse Ruurlo

Algemeen

Avondwandelvierdaagse Ruurlo

RUURLO – De jaarlijkse avondwandelvierdaagse van Jong Gelre Ruurlo is van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni. Wederom is er dit jaar de keuze uit drie afstanden, namelijk de vijf, tien of de vijftien kilometer.

Er zijn mooie routes uitgezet waarbij men kan genieten van de prachtige omgeving van Ruurlo. Zoals gebruikelijk zal er iedere avond gestart worden vanaf woonzorgcentrum De Bundeling tussen 18.00 uur en 18.30 uur (behalve op vrijdag). Vrijdag zullen de starttijden per afstand verschillend zijn om gezamenlijk om 20.00 uur te arriveren bij de Kerst Zwart School. Vanaf dit punt zullen de deelnemers onder de muzikale begeleiding door het dorp naar De Bundeling wandelen.

Op vrijdag 31 mei is de voorinschrijving van 19.00 uur tot 20.30 uur bij café De Keizerskroon te Ruurlo. Inschrijven op de wandelmaandag en -dinsdag is ook mogelijk. Dit kan bij de inschrijftafel bij de ingang van De Bundeling. Jong Gelre Ruurlo hoopt dat het evenals voorgaande jaren weer een gezellig wandelfestijn gaat worden. Voor meer informatie: Anouk Hulshof, tel. 06 39640146 en Britt Nieuwenhave, tel. 06 30086163 of via wandel4daagse-ruurlo@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant